Marstrand Boat Show tar paus

Mer information finns under Hem.

Marstrand Boat Show arrangeras årligen på Marstrand av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Då finns stora delar av hela båtbranschen att finnas på plats för att visa upp sitt utbud. 

Branschen visar då upp nya motor- och segelbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska företag, och även en begagnatavdelning med motor- och segelbåtar från Sweboatanslutna mäklare finns att besöka.

Utöver det finns också en tillbehörsutställning med utställare av enbart marina produkter och tjänster.


Marstrand är Sveriges seglingsmetropol och även ett mycket uppskattat turistmål för hela familjen! Här kan man flanera längs kajen och titta på båtar, äta gott på restauranger och uteserveringar,  bo på allt från B&B till hotell, ta ett dopp i havet eller bara njuta av den marina miljön.

Som alltid när Sweboat arrangerar mässor är det gratis inträde och gratis parkering, på anvisad plats. Vi har 1.000 P-platser och bussar som går i skytteltrafik mellan P-plats och färjeläget för den som inte önskar promenera.

Se aktuellt väder på Marstrand (SMHI) genom att klicka här.

Se mer än båtar!
Besök Marstrands officiella turistguide genom att klicka här för att se vad Marstrand har att erbjuda i form av sevärdheter, aktiviteter och logi.

Följ och gilla oss på:
Facebook: @marstrandboatshow
www.facebook.com/marstrandboatshow
Instagram: #marstrandboatshow