Marstrand Boat Show är västkustens största flytande båtmässa och arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Välkommen till årets båtfest!


Årets flytande båtmässa på Marstrand kommer för tredje året att arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Det betyder att stora delar av hela båtbranschen kommer att finnas på plats för att visa upp sitt utbud. 

Här finns över 220 utställda motor- och segelbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska varv.

Här finns också en stor tillbehörsutställning med utställare av enbart marina produkter och tjänster.


Vi har även gratis prova-på aktiviteter som jollesegling, ribbåtskörning m.m. Allt under kunniga instruktörers överseende. Dessa behöver inte bokas i förväg utan kom bara till prova-på tältet på brygga C för att delta.

Missa inte heller den unika chansen att gå rundvandring i Rutgersons fabrik nära mässområdet. Rutgersons tillverkar block, däcksluckor, ventiler, skotsystem och segelbeslag som används på båtar över hela världen. Här får du se hur deras produkter designas, tillverkas och monteras. Passa även på att prata med deras experter om dina behov och handla till 30% mässrabatt.

Vår partner Subaru ställer ut de senaste bilmodellerna och arrangerar spännade ankfiske för alla barn.


Alla barn är också varmt välkomna till krabbfiske som arrangeras tillsammans med Hamnverksamheten i Marstrand.


Marstrand är Sveriges seglingsmetropol och även ett mycket uppskattat turistmål för hela familjen! Här kan man flanera längs kajen och titta på båtar, äta gott på restauranger och uteserveringar,  bo på allt från B&B till hotell, ta ett dopp i havet eller bara njuta av den marina miljön.

Som alltid när Sweboat arrangerar mässor är det gratis inträde och gratis parkering, på anvisad plats. Vi har 1.000 P-platser och bussar som går i skytteltrafik mellan P-plats och färjeläget för den som inte önskar promenera.

Se aktuellt väder på Marstrand (SMHI) genom att klicka här.

Se mer än båtar!
Besök Marstrands officiella turistguide genom att klicka här för att se vad Marstrand har att erbjuda i form av sevärdheter, aktiviteter och logi.

Följ och gilla oss på:
Facebook: @marstrandboatshow
www.facebook.com/marstrandboatshow

Instagram: #marstrandboatshow