Marstrand Boat Show blir Marstrand Motorboat Show

Mer information finns under Hem.

Marstrand Motorboat Show arrangeras årligen på Marstrand av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Då finns stora delar av hela båtbranschen att finnas på plats för att visa upp sitt utbud. Nytt för 2022 är att mässan kommer att fokusera på motorbåtar. Samma helg arrangeras även Orust Sail Boat Show på Ellös och där kommer segelbåtarna att finnas.

Branschen visar då upp nya motorbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska företag, och även en begagnatavdelning med motorbåtar från Sweboatanslutna mäklare finns att besöka.

Utöver det finns också en tillbehörsutställning med utställare av enbart marina produkter och tjänster.


Marstrand är Sveriges seglingsmetropol och även ett mycket uppskattat turistmål för hela familjen! Här kan man flanera längs kajen och titta på båtar, äta gott på restauranger och uteserveringar,  bo på allt från B&B till hotell, ta ett dopp i havet eller bara njuta av den marina miljön.

Som alltid när Sweboat arrangerar mässor är det gratis inträde och gratis parkering, på anvisad plats. Vi har 1.000 P-platser och bussar som går i skytteltrafik mellan P-plats och färjeläget för den som inte önskar promenera.

Se aktuellt väder på Marstrand (SMHI) genom att klicka här.

Se mer än båtar!
Besök Marstrands officiella turistguide genom att klicka här för att se vad Marstrand har att erbjuda i form av sevärdheter, aktiviteter och logi.

Följ och gilla oss på:
Facebook: @marstrandboatshow
www.facebook.com/marstrandmotorboatshow
Instagram: #marstrandboatshow