Sweboat ställer in Marstrand Boat Show i augusti 

– Det råder ett fortsatt förbud mot större sammankomster över 50 personer och vi har därför valt att ta vårt ansvar och ställa in höstens flytande mässor, säger Mats Eriksson, VD för Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. 

 


Marstrand Boat Show arrangeras årligen på Marstrand av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Då finns stora delar av hela båtbranschen att finnas på plats för att visa upp sitt utbud. 

Branschen visar då upp nya motor- och segelbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska företag, och även en begagnatavdelning med motor- och segelbåtar från Sweboatanslutna mäklare finns att besöka.

Utöver det finns också en tillbehörsutställning med utställare av enbart marina produkter och tjänster.


Vi har även gratis prova-på aktiviteter som jollesegling, ribbåtskörning m.m. Allt under kunniga instruktörers överseende.


Vår partner Subaru ställer ut de senaste bilmodellerna och arrangerar roliga aktiviteter för alla barn.


Marstrand är Sveriges seglingsmetropol och även ett mycket uppskattat turistmål för hela familjen! Här kan man flanera längs kajen och titta på båtar, äta gott på restauranger och uteserveringar,  bo på allt från B&B till hotell, ta ett dopp i havet eller bara njuta av den marina miljön.

Som alltid när Sweboat arrangerar mässor är det gratis inträde och gratis parkering, på anvisad plats. Vi har 1.000 P-platser och bussar som går i skytteltrafik mellan P-plats och färjeläget för den som inte önskar promenera.

Se aktuellt väder på Marstrand (SMHI) genom att klicka här.

Se mer än båtar!
Besök Marstrands officiella turistguide genom att klicka här för att se vad Marstrand har att erbjuda i form av sevärdheter, aktiviteter och logi.

Följ och gilla oss på:
Facebook: @marstrandboatshow
www.facebook.com/marstrandboatshow
Instagram: #marstrandboatshow