Utöver att titta på båtar och botanisera bland utrustning, tillbehör och tjänster bjuder mässan på en del annat

Prova-på aktivitieter & Uppvisningar

Vi erbjuder alla som vill möjligheten att prova på att segla C55 jollar med Marstrands Segelsällskap eller köra motorbåt med Sjösportskolan.

Utöver detta kan man prova på att segla i en hisnande fart med en M32 katamaran. Dessa turer förbokas i LIROS Ropes tält, G-3, på mässan.

Alla tre dagarna kommer det bjudas på uppvisning av foilande jollar i olika storlekar.

Alla aktiviteter och hålltider hittar du via länken här;
Aktiviteter under Marstrand Boat Show

Seminarium och Open Forum med Jimmy Cornell

Vi har nöjet att presentera ett längre seminarium med seglingsikonen Jimmy Cornell lördagen den 26/8 kl. 9.30-13.30 på Villa Maritime. Vi får lyssna till ett speciellt sammansatt seminarium om den globala situationen för långfärdssegling idag och se fantastiska bilder från Jimmys seglatser världen över.

Förutom seminariet finns även möjligheten för dig som har egna frågor och funderingar kring långseglingar att ställa dessa till Jimmy under Open Forum i SeglarBaren både på fredagen och lördagen, (25-26/8), klockan 17-18.

Mer information hittar du via länken här; Jimmy Cornell seminarium

Ett år utan skor – en familj på äventyr

Möt familjen Veber som under 15 månader seglade på blåa hav och förvekligade sin dröm. Seminariet hålls på Villa Maritime lördagen den 26 augusti kl 14.30-ca 17.30.

Under hela mässan har du även möjlighet att gå ombord på s/y Anna Lisa, en Allegro 30, för att se hur familjen bott under seglatsen.

Mer information hittar du via länken här; Fam Veber seminarium